masalah Rambut

Atasi keguguran rambut dan masalah-masalah rambut yang lain dengan minyak kelapa dara Bioasli, ekonomik dan terbukti

 

Mengapa perlu habiskan beratus-ratus ringgit untuk rawatan di pusat rawatan jika ada rawatan berkesan yang lebih ekonomik dan menjimatkan ?

 

ubat rambut gugur

bul 10 Adakah masalah rambut anda menggusarkan fikiran anda ?

bul 10 Adakah anda mengalami keguguran rambut yang mungkin boleh sebabkan keBOTAKan ?

bul 10 Adakah anda mengalami masalah kulit kepala dan kelumumur ?

bul 10 Adakah pening dengan KOS rawatan yang tinggi ?

Pengarah Urusan Bio Asli bersama duta bio asli

Teruskan BACA……anda berada di tempat yang betul

Setiap orang tentunya menginginkan rambut yang menawan, segar, lebat dan cantik. Ini tentunya akan menampakkan anda lebih bergaya dan berketrampilan dan mempu menggayakan rambut anda mengikut yang anda suka.

Tapi…

Tak semua mampu memiliki rambut yang hebat. Ini mungkin menyebabkan ada yang mencuba pelbagai rawatan rambut yang adakalanya terpaksa membelanjakan RMX,XXX ringgit dan mungkin terpaksa rawatan berasaskan Bahan Kimia yang mungkin kesan sampingan yang tidak baik !

Mengapa perkara ini perlu berlaku kerana di pasaran terdapat teknik rawatan rambut yang lebih menjimatkan dan berasaskan bahan semulajadi yang tidak akan memberi kesan sampingan yang tidak baik. Oleh itu katakan tidak pada:

ubatrambutgugur   rawatan rambut yang mahal hingga RMX,XXX
ubatrambutgugur rawatan yang menggunakan bahan kimia yang ada kesan sampingan bahaya

Sejarah penggunaan minyak kelapa dara untuk rambut

Selama ribuan tahun minyak kelapa dara telah digunakan untuk membuat kulit halus, mulus dan memberikan banyak kilauan cahaya kepada rambut. Wanita Polinesia terkenal dengan kulit dan rambutnya yang indah walaupun didedahkan kepada cahaya sinar matahari yang panas dan wap angin laut setiap hari. Sebagai losyen kulit dan kondisioner rambut, tiada minyak lain yang dapat menandinginya.

Polinesia adalah subregion Oseania, terdiri dari grup kepulauan yang lebih dari 1.000 kepulauan yang tersebar di Samudera Pasifik tengah dan selatan. Negara-negara yang termasuk ke dalam Polinesia iaitu:

  • Australia
  • Tonga
  • Tuvalu
  • Samoa
  • Selandia Baru

Minyak kelapa mempunyai tekstur krim alami yang berasal dari sumber sayur-sayuran dan bebas dari pestisida dan bahan kimia lain. Selain itu, minyak kelapa juga telah digunakan selama bertahun-tahun untuk syampu, krim dan produk-produk rawatan tubuh lain. Susunan molekulnya yang kecil memudahkan penyerapan dan memberikan tekstur lembut halus pada kulit dan rambut. Ia membuat gabungan ideal untuk pemulihan kulit kering, kasar dan kereput.

 Ingin tahu maklumat lanjut mengenai Syarikat bio asli ?

Bio asli merupakan sebuah syarikat bumiputera yang bukan sahaja memasarkan produk berasaskan minyak kelapa dara di Malaysia tetapi juga ke luar negeri

bio asli kelapa dara 300x123

Duta produk bio asli

 

Video: Rambut jadi kuat dengan Tonik Rambu Bioasli

Tiga testimoni dari tiga ahli yang telah menggunakan sendiri produk Bioasli dan juga di berikan kepada rakan-rakan mereka. Keputusan di terima memuaskan dan akan terus menggunakan serta mempromosikannya kepada orang ramai.

Video: Testimoni rambut gugur

Saya seorang peniaga. Banyak sudah wang saya laburkan untuk perniagaan saya. Masalah datang bertimpa-timpa, seakan tiada kesudahannya. Namun bayang-bayang untung dan kejayaan masih tidak kelihatan. Disamping perniagaan banyak perkara lain yang terpaksa saya fikirkan, termasuk keluarga dan anak-anak yang bertebaran tinggal di asrama (termasuk pembelajarannya, perbelanjaannya, serta keselamatannya). Kadang-kadang tidur tidak nyenyak dan selalu terganggu oleh mimpi-mimpi yang menekan perasaan.

Pada peringkat awal kesan ketara yang saya alami ialah rambut secara keseluruhannya menjadi halus seperti rambut bayi diikuti keguguran rambut yang teruk. Cuma dengan sekadar usapan pada kepala sudah cukup untuk rambut saya gugur. Akhirnya saya dapati bahagian atas kepala saya sudah mula kelihatan kulit, dengan rambut yang sudah terlalu jarang. Risau dengan keadaan tersebut saya berikhtiar mencari penawar.

Mujur saya terjumpa Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (Pure dan + Honey) Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (Pure) saya sapukan di kepala setiap malam sebelum tidur dan minyak kelapa dara + madu saya minum satu sudu setiap hari. Kini masalah rambut gugur saya telah selesai dan secara kseluruhannya rambut saya sudah segar kembali sepertimana ketika saya remaja dahulu – bilah rambut kerasi serta hitam bersinar kembali.

Video : Testimoni Rambut BOTAK

Apakah produk cadangan bio asli ?

Jika anda lihat testimoni di atas, terdapat beberapa produk bio asli yang telah digunakan untuk mengatasi pelbagai masalah rambut. Mungkin anda confuse produk mana yang harus dibeli. Di bawah adalah produk utama yang dicadangkan

1) Minyak kelapa dara asli

VCOP New2

Harga = RM40

2) Tonik rambut kelapa dara

* T-polo untuk lelaki dan T-hugo untuk perempuan)

a Polo1

Harga = RM40

Berapa harga pakej rambut gugur bioasli ini ?

Minyak kelapa dara pure + Tonik Rambut

Semenanjung = RM80
Sabah/Sarawak = RM88

* Harga sudah termasuk kos POS LAJU


halal vco1

 

Ingin maklumat lanjut ?

Jika ada sebarang pertanyaan, sila sms/call saya di 013-2045433 /email di ibnuzack@gmail.com / yahoomsgr di ibnuzack06

Bagaimana ingin order?

Proses pembelian adalah seperti di bawah:

1) Bank in ke akaun bank saya. Maklumat nombor akaun bank ada di sebalah kanan laman web ini, iaitu dibawah gambar saya

2) SMS ke 013-2045433 maklumat diperlukan seperti di bawah:

<Nama, Alamat, Produk,
Bank mana, Jumlah, Tarikh,
Masa>

3) Saya akan masukkan order anda ke laman web/sistem bio asli. Penghantaran pos laju akan dibuat oleh pihak bio asli.

* Dari pengalaman jika order diterima sebelum 1 tengahari, pihak bio asli akan pos laju pada hari yang sama

Contoh Penghantaran sebenar

* Saya hitamkan sesetengah maklumat untuk menjaga privasi pelanggan saya

ubat keguguran rambut

Saya terima SMS order dari pelanggan saya lebih kurang pukul 10 pagi, 29 Nov 2011

 ubat rambut botak

Saya masukkan order pelanggan dalam sistem/website bio asli sejurus selepas itu

masalah gugur rambut

Info dari sistem tracking pos laju , Pos Malaysia. Order dihantar pada hari sama oleh BioAsli dan keesokan harinya pukul 11:46 pagi 30 Nov 2011 sampai di premis pelanggan

4. Saya akan update tracking id di twitter saya:

27 Responses to masalah Rambut

  1. Pingback: Testimoni Rambut Gugur | Rambut Gugur | Tips Kesihatan & Maklumat Penyakit

  2. Pingback: Keguguran rambut – Perlu rawatan | Rambut Gugur | Tips Kesihatan & Maklumat Penyakit

  3. Pingback: Masalah KEGUGURAN rambut ada beberapa jenis | Minyak kelapa dara Online

  4. Pingback: Masalah keguguran rambut serius dan punca-puncanya | Minyak kelapa dara Online

  5. Pingback: Kelebihan MINYAK KELAPA DARA dalam rawatan rambut gugur | Rambut Gugur | Tips Kesihatan & Maklumat Penyakit

  6. misz linda says:

    hai..saya seorang pelajar IPTA dan berumur 20..saya mengalami masalah kulit kpala yg agak kronik sehinggkan rmbut saya jadi sgt nipis..ini membuatkan saya kurang berkeyakinan walaupun saya bertudung.da byk jenis shampu yg saya guna tp x berhasil.masalah saya adalah kepingan kulit kpala yg tumbuh xhenti2 walaupon setelah dikopek.ianya seperti kudis yg melekat di kulit kepala.lama kelamaan mbut saya mulai gugur dan menipis..saya dah buntu utk memikirkan jalan penyelesaian masalah ini.tolong cadangkan apa yg patut saya gunakan dan bagaimana saya harus dapatkanya..saya sekarang melanjutkan pelajaran di sarawak.

  7. Pingback: Punca keguguran rambut | Minyak kelapa dara Online

  8. Pingback: rawatan RAMBUT GUGUR cara yang SELAMAT ! | Rambut Gugur | Tips Kesihatan & Maklumat Penyakit

  9. Pingback: Cara mengatasi masalah rambut gugur ! | Rahsia Herba HPA

  10. Jat says:

    ada jual lg ke??? nak try jgk… how to buy?

  11. misi wana says:

    salam saya mempunyai masalah keguguran rambut dan bertudung jua, masalah ini dari saya beljar sehingga lah saya sudah bekerja. rambut saya mula gugur semenjak saya di IPT.. semakin menipis dan kulit kepala saya sakit bila terasa gatal, saya akan garu dan tahu boleh menyebabkan pedih. sudah cuba berbagai shampoo dan minyak zaitun. selepas membaca artikel nie saya rasa berminat. tapi adakah harga ini yang berada di pasaran sekarang ? bagi pendapat tuan miyak yang mane sesuai dengan masalah saya.

    • admin says:

      Harga di web ni adalah mengikut harga ditetapkan oleh pihak bioasli.

      Seeloknya pakej 1 iaitu minyak kelapa Dara Dan tonic rambut

  12. Pingback: Rawatan rambut gugur MUJARAB untuk 1Malaysia | Rahsia Herba HPA

  13. Pingback: Rawatan rambut gugur MUJARAB untuk 1Malaysia | Minyak kelapa dara Online

  14. Pingback: Rawatan rambut gugur MUJARAB untuk 1Malaysia | Rahsia Herba Warisan

  15. maman says:

    selain online, produk ni ada jual di mana?

  16. miera says:

    salam admin,takde jual kat kedai atau farmasi ke?pakai order jew k lau nak beli?

    • admin says:

      Salam

      Kalau kedai atau farmasi tersebut menjadi agen bio asli mungkin ada.
      Tapi saya tak ada maklumat tersebut. Saya jual sepenuhnya secara online

  17. arem says:

    hai salam satu malaysia saya mempunyai masalah keguguran rambut.rambut saya sekali kali mandi gugur begitu banyak sekali, di sini saya ingai menyatakan bahawa saya ada masalah tiriod. adakah minyak ni dpt melebatkan rambut saya semula. saya sangat risau akan rambut saya ni.

  18. Mira says:

    Assalamualaikum ,
    Anak perempuan saya berumur 12 tahun. Dia mengalami masalah gugur rambut di tengah2 kepalanya..dengan saiz duit syiling 10 sen kulit kepalanya jelas kelihatan tiada rambut.
    Adakah produk yang boleh saya cuba utk atasi masalah ini?

  19. sue says:

    saya nak order minyak biosasli dan tonik rambut..macamane nak order?

  20. admin says:

    Salam

    Di atas dibahagian ‘Bagaimana Ingin Order’ ada ditunjukkan cara order

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>